top of page

A STÚDIÓRÓL

Stúdiónkban tíz éve foglalkozunk csúcsminőségű portré- és termékfotózással. Fontos számunkra a minőség és a kidolgozottság, ezért nagy hangsúlyt fektetünk mind a fotózásra, mind az utómunkálatokra. Mindezt pedig a lehető legmodernebb, csúcskategóriás eszközök segítségével valósítjuk meg.

A stúdió fotósa  Kanovits Gábor,afiap fotóművész,aki Martin Szipal, a világhírű portréfotós fogadott tanítványaként tökéletesíthette tudását. Majd Budapesten négy éven keresztül jómaga is fotózást oktatott. Munkásságát külföldön több nemzetközi díjjal is elismerték. Tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének, a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetségnek (FIAP) és a brit Királyi Fotográfiai Társaságnak is.

Miért mi?

Fotóstúdiónkban minden rendelkezésre áll csúcsminőségű reklámfotók és portrék készítéséhez. Képeink kiválóan alkalmasak weboldalakra, katalógusokba, óriásplakátokra és szórólapokra egyaránt. Fontos számunkra a rugalmasság akár a fotózás helyszínét, akár a fotózás tárgyát illetően. Egy dologhoz ragaszkodunk csupán: a kiváló minőséghez.

Többszörösen díjnyertes, kreatív csapatunk azon dolgozik minden nap, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a termék-, tárgy- és reklámfotózás terén. Új ügyfeleinket ingyenes próbafotókkal győzzük meg hozzáértésünkről.

Igény esetén grafikákat is készítünk weboldalára, katalógusába.

Kellő tapintattal és alázattal állunk hozzá az üzleti portrék készítéséhez. Különféle technikákat alkalmazunk a megfelelően fesztelen, stresszmentes környezet kialakítására, hogy oldott hangulatban mindenki a legelőnyösebb arcát mutathassa a felvételeken. A profi retusálást pedig saját grafikai stúdiónkban végezzük.

Önnek nem kell bajlódnia a képek tárolásával sem: az elkészült képeket ingyenesen archiváljuk, így azok évek múltán is könnyedén elérhetőek és hozzáférhetőek maradnak az Ön számára.

Konzultáció

Segítünk eligazodni a termékfotózás világában. Legyen az termékfotózás, céges portrék készítése vagy grafikai tanácsadás katalógusához, webshopjához.

ingyenes Próbafotózás,

árajánlat

Termékek fotózása esetén próbafotókat készítünk, melyeket árajánlatunkkal együtt küldünk meg Önnek. Könnyebb a döntés, ha képbe kerül elképzeléseinkkel kapcsolatban

Fotózás

Mindennemű fotózás stúdiónkban és külső helyszínen egyaránt: portré, reklám -, tárgy- és termékfotók csúcsminőségben.

Utómunka

A fényképek teljes körű retusálását, színbeállítását saját grafikai stúdiónkban végzik szakembereink.

bottom of page